Europe in my Region_2016

Спечелете пътуване до Брюксел за двама в конкурс на Европейската комисия!

By Desi, 06.05.2016

Стартира ежегодният фотоконкурс на Европейската комисия „Европа в моя регион“. През това лято е неговото пето издание, а целта е да се привлече вниманието към проекти, получили финансиране от фондовете на Европейския съюз. Проявата се организира чрез Фейсбук страницата на Комисията – European Commission.

 

Всичко, което трябва да направите, за да участвате, е да публикувате до три снимки на проекти, от които да става ясно, че са реализирани със средства от европейските фондове. Изискването е снимките да включват доказателство като билборд, табела или плакат с името на проекта, стойността, логото на програмата и флага на Европейския съюз. Авторите могат да включат забавни елементи във фотографиите, както и да споделят впечатленията си от проекта. В надпреварата могат да участват лица, навършили 18 години.

 

Регистрации в конкурса ще се приемат до 28 август 2016 г., неделя /до 23:59 ч. – централноевропейско лятно време/.


 

Жури от фотографи и експерти по социални медии ще отличи общо три снимки. Победителите ще получат пътуване за двама до Брюксел по време на Европейската седмица на регионите и градовете Open Days в периода 10 – 13 октомври 2016 г., както и възможност за участие във фотографски семинар.

 

Гласуването започва на 1 септември и завършва на 11 септември. Всеки потребител на Фейсбук може да гласува за избрана снимка, мотивирайки останалите да направят същото. Победителите ще бъдат обявени на 16 септември.

 

Информация за текущите и реализираните проекти в община Габрово може да намерите на gabrovo.bg.

 
Europe in my Region_2016