Imagine Europe without borders

Представете си Европа без граници – спечелете пътуване до Брюксел и фотографско оборудване за 2 000 евро

By Desi, 01.06.2016

Искате ли да спечелите фотографска техника на стойност 2 000 евро плюс тридневна екскурзия за двама до Брюксел? Тогава е време да вземете фотоапарата и да започнете да снимате!

 
Imagine Europe without borders
 

Групата на Партията на европейските социалисти в Комитета на регионите стартира фотоконкурс „Представете си Европа без граници“. На интернет страницата на инициативата – pescor.eu/noborderseu, участниците ще намерят идеи за вдъхновение, които да ги насочат върху какво да се съсредоточат.

 

Темата приканва любители и професионални фотографи да уловят в снимка тяхното тълкуване на този много актуален въпрос. Какво са границите? Как те влияят на живота ни? Какво ги прави „истински“ или „въображаеми“? Как се променят? Какво означава това за нас като личности и като граждани на нашия град, регион, държава или на Европейския съюз?

 

Конкурсът се провежда до 30 юни 2016 г. и е отворен за всички европейски граждани, навършили 18 години. Допуска се само по една снимка от участник.

 

Ще бъдат определени трима носители на наградата на журито и един носител на наградата на публиката. Избраниците на журито ще пътуват до Брюксел и ще получат фотографска техника: за първо място – до 2 000 евро; за второ място – до 1 500 евро; за трето място – до 1 000 евро.

 

Гласуването на публиката ще се проведе във Фейсбук страницата на конкурса – www.facebook.com/pesgroupcor, между 19 и 30 септември 2016 г. Победителят ще получи фотографска техника за 500 евро.

 

Резултатите от надпреварата ще бъдат обявени между 3 и 14 октомври 2016 г.

 

Пълната информация за регламента и условията за участие са публикувани на: pes.cor.europa.eu