1-12

Избери проект за Габрово в „Нарисувай ми стена“

By Desi, 02.06.2016

Три предложения от общо тринадесетте за Габрово е отсяло журито на „Нарисувай ми стена“. От вчера вечерта те вече са публикувани за гласуване на публиката, така че габровци могат сами да определят как да изглежда стената на детска градина „Мики Маус“ в града.

 

Предизвикателството, отправено към участниците, е да предложат тематично изрисуване на външна стена като създадат разпознаваема художествена идентичност.

 

Предложената визия би могла да представлява абстрактна графика, вдъхновена от градските форми, а също така сцена, разказваща специфична история, обвързана с функцията и активностите на конкретното място.

 

Реализираният стенопис трябва да се асоциира с общата за всички градове тема „Красиви по природа“ и същевременно да олицетворява духа на конкретното място.

 

Предизвикателството в Габрово е в Целодневна детска градина „Мики Маус“. Ъгълът между западното и южното крило на сградата, който посреща минувачите по булевард „Могильов“.

 

Гласуването е до 11 юни, а победителят ще бъде съобщен на 15 юни. Той ще може да реализира проекта си – като на 30 юни ще бъдат обявени датите, в които ще се случи това.

 

Как да изглежда стената на ЦДГ „Мики Маус“ можете да гласувате на следния линк, като оставите вашето сърчице след картинките на избрания проект http://www.narisuvai.bg/bg/steni.html !

 

Трите избрани предложение са на Дмитрий Ягодин, Николай Николаев Божинов и Виктория Георгиева MOUSE.