Конкурс „Моята Европа, моите права“

Пътуване до Брюксел и фотографска техника за 2 000 евро в конкурса „Моята Европа, моите права“

By Desi, 18.05.2017

Искате ли да спечелите фотографска техника на стойност 2 000 евро плюс тридневна екскурзия за двама до Брюксел? Тогава е време да вземете фотоапарата и да започнете да снимате!

 

Кои са нашите основни права? Струва ли си да се борим за тях? Трябва ли да се откажем от някои права, за да запазим други? Дали някои права не се отнасят само за избрана група хора, а не за всички?

 

Фотоконкурсът „Моята Европа, моите права“ приканва любители и професионални фотографи да запечатат в снимка своето тълкуване на този много актуален въпрос. Участниците могат да почерпят идеи и вдъхновение от уебсайта на конкурса.

 

Надпреварата се провежда до 30 юни 2017 г. и е отворена за всички европейски граждани, навършили 18 години. Допуска се само по една снимка от участник.

 

Ще бъдат определени трима носители на наградата на журито и един носител на наградата на публиката. Избраниците на журито, съставено от членове на групата на Партията на европейските социалисти в Комитета на регионите и професионални фотографи, ще пътуват до Брюксел и ще получат фотографска техника: за първо място – до 2 000 евро; за второ място – до 1 500 евро; за трето място – до 1 000 евро.

 

Гласуването на публиката ще се проведе във Фейсбук страницата на конкурса, през месец септември 2017 г. Победителят ще получи фотографска техника за 500 евро.

 

Лауреатите ще бъдат обявени по време на церемония по награждаването, която ще се състои в Брюксел през четвъртото тримесечие на 2017 г.

 

Пълната информация за регламента и условията за участие са публикувани на: pes.cor.europa.eu.

 
Конкурс „Моята Европа, моите права“