Плакат-Монолог на един шут

Нека рожденият ден да започне със спектакъл

By Desi, 31.03.2018

Не се шегуваме – със спектакъл ще започне отбелязването на 46-ия рожден ден на Дома на хумора и сатирата. Точно един ден по-рано – на 31 март от 18 часа в добре познатата Залата на жирафите във Веселата къща. Началото на ще постави представлението на Волен Митев, актьор от Ямболския драматичен театър „Невена Коканова”.

 

Габровската публика помни Волен Митев от ролите му в Експерименталния сатирично-вариететен театър, а също от срещите й с неговите интригуващи романи. Например последният от които – „Възможната истина”- бе представен в Дома на хумора и сатирата преди две години.

 

Още тогава актьорът разкри, че готви авторски моноспектакъл. Остро сатиричен и безпощадно актуален. Идеята вече е осъществена, Волен показва спектакъла си в София, в Ямбол, в Бургас… А в навечерието на рождения ден на Дома на хумора и сатирата е избрал да гостува на габровци.

 

Ще разкрием само една подробност за „Монолог на един шут”: актьорът предизвикателно ни казва, че кани зрителите си на благотворителен спектакъл. Това ще рече: няма да си купуват билети преди спектакъла, а предоставя възможността всеки да заплати след това толкова, на колкото оценява видяното. Средствата са за значими каузи, за които ще научим лично вечерта преди представлението.

 
Плакат-Монолог на един шут