Банер Представяне на книгата Благодаря ти, мамо

„Благодаря ти, мамо“

By Desi, 25.09.2018

Заповядайте на представянето на книгата „Благодаря ти, мамо! Пътят на осиновения от гнева до прошката“

 

За първи път български психотерапевт пише за осиновяването не просто като специалист, а като лично изживял процеса… „Благодаря ти, мамо! Пътят на осиновения от гнева до прошката” е умело съчетание от професионални съвети и емоционални лични истории на осиновени, осиновители и биологични родители. В изданието са включени интервюта на Бела Чолакова.

 


„Тази книга ще промени гледните точки, преживяванията, дори животите на много хора, благодарение на факта, че самата авторка е преживяла всичко, за което пише. Затова всяка дума в този текст идва от сърцето ѝ. Затова, уверена съм, ще стигне и до ума, и до сърцето на всеки читател.

 

Това не е книга само за някой от триъгълника „осиновени – осиновители – биологични родители”. Това е книга за всеки родител, защото достъпно и подробно обяснява какво се случва с бебето по време на бременността, раждането, следващите фази от първите седем години и как родителите неосъзнато и незлонамерено могат да травмират децата си.

 

Това е книга, която може да предпази от грешки. Но и да даде пример как те могат да бъдат простени и как по принцип в живота може да се извърви пътят от обидата и гнева до прошката и благодарността“.

 

Мадлен Алгафари


 

 

25 септември
17.00 ч.
Регионална библиотека „Априлов – Палаузов”

 
Банер Представяне на книгата Благодаря ти, мамо