Представяне на романа Обществена поръчка

„Обществена поръчка“

By Desi, 09.11.2018

„Обществена поръчка“ е разтърсващ политически трилър, в който се преплитат художествена измислица и реално случили се събития. Вълнуваща история за корупция, власт, политика, журналистика и мръсните тайни помежду им.

 

Пламен Радев е хладнокръвен и пресметлив управник, устремил се на всяка цена към втория си кметски мандат.

 

Антоанета Първанова е институция в града – главен редактор и съсобственик на Издателска къща „Антика“ и най-тиражния областен всекидневник „Полет“. Жена с огромна власт и влияние, без предразсъдъци, но и без личен живот, която знае как да подчини събития и хора на личния си интерес.

 

Атанас Пашов – Пъшо е крупен предприемач, кръстник на кмета, негов финансов и политически благодетел, който го „държи“ с космически комисионни от обществени поръчки.

 

Лора Маринова от амбициозна и напориста млада репортерка, отдадена изцяло на кариерата си, израства до чувствителна жена, която освен любовта ще открие много истини и лъжи за света около себе си.

 

Николай Мартинов е успял млад предприемач със собствен солиден бизнес. Бунтар по природа, той знае, че не може да промени системата, но ще се опита да я подчини. Дали ще успее…

 

Съдбите на тези силни личности се преплитат в интригуващи истории за пари, слава, любов, секс и власт.

 

 

Елена Чамуркова е дългогодишен журналист в централни и регионални медии. Била е репортер, водещ и главен редактор на „Дарик радио“ Велико Търново, както и репортер с ресор „политика и местна власт“ във великотърновския областен всекидневник „Борба“.

 

Участник в няколко политически кампании като пиар-експерт и кандидат. Магистър по българска филология. В момента е докторант по политически науки към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

 

9 ноември
17:30 ч.
Регионална библиотека „Априлов – Палаузов”

 
Представяне на романа Обществена поръчка