Плакат за YouTube кино в ИМКА Габрово

Youth „Кино“

By Desi, 26.11.2018

Кой си е представял как гледа филм с приятели, сгушени, седнали на одеяло под онези готини лампички… да, с горещия шоколад и пуканките и всички тези неща като по филмите?

 

Здравейте страхотни, супер яки, млади хора. Ние, екипа на най-новата младежка група в Габрово „The Youngsters“, ви предизвикваме да забравите за кратко малките екрани и да се пресъедините към нас в първото ни невероятно готино събитие от поредицата „Youth КИНО“. Очакваме ви в точно 17:00ч. на 26.11. /понеделник/ в сградата на ИМКА /срещу Дома на Културата/, където:

 

1.

Заедно ще изгледаме 7 уникални, разцепващи късометражни български филми и то на млади български автори /някои дори от Габрово…!/;

 

2.

Ще забравим за предстоящите зимни дни с по чаша чай в супер разчупена обстановка с кино атмосфера;

 

3.

Ще се срещнем с представители на екипите на два от филмите и ще ги подложим на най-любопитния и интересен разпит, в който са участвали до сега – за въпросите разчитаме и на вас!

 

Е, как ви се струва! Ще дойдете, нали? И задължително поканете и своите приятели!

 

А защо пък не и вашия филм да бъде част от следващата прожекция!

 

„The Youngsters“ е най-новата, готина, уникална, супер младежка неформална група в Габрово. Нашата цел е да организираме също толкова интересни, забавни, разнообразни и иновативни събития, като предоставим на младежите в града възможност да участват в тях.

 

Инициативата „Youth КИНО“ се осъществява в рамките на проект „На мен ми пука за… Габрово“ на Сдружение ИМКА с подкрепата на Програма Младежки дейности от бюджета на Община Габрово за 2018 година.

 
Плакат за YouTube кино в ИМКА Габрово