Снимка Узана / Uzana

Ски курс_#1 (начално обучение)

By Desi, 01.12.2018

За кого е това предложение?

Заслужава си да прочетете следващите редове ако сте на възраст над 18 години и …:
• имате желание да се научите да карате ски и смятате, че е добре да започнете с двудневен курс за начинаещи, който да изгради правилна основа за бъдещо усъвършенстване.
или
• вече сте стъпвали ДВА-ТРИ ПЪТИ на ски, но все още се чувствате несигурен/несигурна.
и / или
• имате приятел(и), който/които попада(т) в една от горните категории.

 

Идеята, мястото и времето

• двудневен ски курс (начално обучение) за възрастни, следвайки стриктно методологията на Австрийското Ски-Училище.
• в местността Узана в Габровския Балкан (на 22 км от Габрово);
• в началото на декември: 01.12-02.12.2018; в четири от последните шест години на Узана се караха ски още в късна есен, и то при перфектни за целите на курса условия.

 

Защо курсът е безплатен?

Защото идеята за него се роди спонтанно, в изблик на ентусиазъм, предизвикан от магията на местността Узана и УзанаПолянаФест. Ориентировъчната цена на подобен ски курс е 150 лв. Запазваме си, все пак, правото да изискаме малка организационна такса в размер на не повече от 20 лв.

 

Допълнителни разходи

Препоръчваме да се резервират две нощувки (в петък и събота вечер), а в предишни години предпочитанията са били изцяло насочени към някоя от почивните станции в района. Те предлагат прилични условия и необходимия комфорт (двойна или тройна стая със самостоятелен санитарен възел), а цената е 24-26 лв / нощувка (с включена закуска). След като обобщим всички заявки, ще направим групова резервация.

 

Що се отнася до оборудването, можете да ползвате ски гардероб на преференциални цени: Наемът на пълен комплект (ски + щеки + ски обувки) е 20 лв/ден, а ползването на ски влек е 8 лв/ден.

 

Физическа форма

За да може участието Ви в курса да бъде ефективно и за да изпитате удоволствие от него, поддържайте добра физическа форма. Или пък, ако сте се „позанемарили“, започнете да работите за добрата форма от сега, така че да влезете в нея за началото на зимния сезон.

 

Записване

Записването се осъществява с е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg с посочване на следните данни:
• име и фамилия, възраст
• телефон и е-мейл за връзка
• брой участници
• брой нощувки

 

Местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане на програмата е наличието на достатъчно участници.

 

По идея на Gabrovo Plus и Travel Plus. От серията Uzana Plus.

 

Gabrovo Plus е част от групата на Пилгрим БГ ООД / Travel Plus, притежаващ лиценз за туроператор № 04566 от 05.05.2011. Заплащането на капаро в размер на 30% се извършва не по-късно от 27.11.2018. Доплащането е дължимо при пристигането на Узана.

 
Снимка Узана / Uzana