Банер Заедно извън час 2019

Осмели се! Запиши се! Играй!

By Desi, 02.04.2019

Шифри! Загадки! Стратегии! Смелост! Бързина! Авантюризъм! Забавления!
Стани част от най-вълнуващото събитие тази пролет!
5 дни, 6 събития

 

През пролетната ваканция Общински съвет по наркотични вещества организира за трета поредна година инициативата „Заедно извън час“, насочена към ученици между 14 и 18 години, която има за цел да насърчи активния и здравословен начин на живот и да им представи различни алтернативи за свободното време. Тази година предстоят събития изпълнени с много приключенски дух и творческа креативност.

 

2 април 2019, 13:30 часа

„Мистериите на Робърт Лангдън”

Начална точка – площад „Възраждане“

 

Включете се заедно със своите приятели в едно динамично приключение. Малцина знаят, че цялото творчество на Да Винчи от картини наброява едва 15. Далеч по – известен е факта, че е използвал кодове и шифри в много от разработките и творбите си. Дължината на разперените ръце на човек е равна на височината му, а разстоянието от брадичката до носа е равно на това от веждите до косата. Да Винчи е записвал наблюденията си в шифровани записи около рисунката на “Витрувианския човек”, стенописа “Тайната вечеря” и други произведения. Но от тези мъдрост и знания, можели да черпят само избраните – тези, които са доказали, че са достойни да пренасят тайните на времето. Впуснете се в тази изпълнена със забавление надпревара. Преминете успешно през изпитанията, докажете, че сте достойни за тайните на времето.

 

За записване и допълнителна информация можете да се свържете с нашия екип на телефон 0894426789; на адрес пл. „Възраждане“ № 3 (заден вход на зала „Възраждане“) или онлайн тук.

 

Заявление за участие се приемат до 26 март 2019