банер Билкопродавница с чайна ЖивоТворство

АРТ терапия – отмора и себепознание за възрастни

By Desi, 23.03.2019

Билкопродавница с чайна ЖивоТворство стартира поредица от събития под наслов:
„За чай и другите изкуства“

 

Знаете ли как да си приготвите ароматен и вкусен чай, който да достави удоволствие на всички ви сетива? Владеете ли изкуството да пиете чай сами или в компания?

 

Тайната, която имаме да споделим с вас е, че хубав чай се прави с много любов и внимание! И с отношението като на творец към творбата му :)

 

,,АРТ терапия – отмора и себепознание за възрастни“ е първата врата, която ви предлагаме да отворим заедно към невероятния свят на изкуствата!

 

,,АРТ терапия – отмора и себепознание за възрастни“ или една среща между чая, изкуството и необятния ни вътрешен свят!

 

Не очакваме от вас умения и опит в изобразителните и приложните изкуства, не е нужно да сте познавач или специалист по история на изкуството! Нашата цел е през един творческия процес да ви представим възможност да изследвате неосмислени психични съдържания във вас самите посредством символи, образи, цветове, метафори. Арт-терапията, като специализиран метод на комуникация, е психологически похват, който по много увлекателен и релаксиращ начин спомага за изследване и осъзнаване на вътрешни процеси, които понякога възпрепятстват развитието на личността, като оказва оздравителен ефект върху психическото здраве на човек. Арт-терапевтът анализира и помага на участниците в творческия процес сами да генерират решения на проблемите си, сами да подредят мислите си и да разберат емоциите си. Творбата пък се явява инструмент в процеса на себепознание, а не краен резултат.

 

В случай че сме пробудили любопитството ви или сме провокирали твореца във вас или сме подразнили сетивата ви с аромата на билков чай ОЧАКВАМЕ ВИ на 23 март от 16:00 часа в Билкопродавница с чайна ЖивоТворство

 

Водещ на Творителницата: Татяна Камбуруди, психолог

 

Местата са ограничени! участието в творческия процес е безплатно, но изисква предварително записване на телефон: 0898 90 79 30 или подаване на заявка в лични съобщения на страницата на Билкопродавница с чайна ЖивоТворство

 

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“ и Обществен Дарителски фонд – Габрово в рамките на Програма „Габрово – град на творчеството, младежта и туризма”.

 
банер Билкопродавница с чайна ЖивоТворство