банер Билкопродавница с чайна ЖивоТворство

Аюрведа и мъдростта на източните чайове

By Desi, 30.03.2019

Как се прави хубав чай?
Каква е тайната за пиенето на чай?
Колко вида чай има?
Как да си направим чаен ритуал вкъщи?

 

Ако искате да научите отговорите на тези въпроси и да поканите магията на чай в дома си – не пропускайте това събитие!

 

„Аюрведа и мъдростта на източните чайове“ ще ви предложи глътка познание, глътка практичност, глътка хармония!

 

Ще научите, че хубавият чай се прави с много любов и внимание! Ще опитате различни чайове и ще разберете как те могат да въздействат на вашите настроения или да балансират емоционалния ви свят.

 

„Отношението ни към чая и мислите, които ни съпровождат в процеса на правенето му се запечатват в него и променят както вкуса, така и въздействието му върху този, който го пие.“ – убедени са Славомир Славов и Деница Райкова, създатели на Veda House и наши гости на 30 март в Билкопродавница с чайна ЖивоТворство

 

От тях ще научите къде вирее и какво представлява растението „чай“ или билката Камелия синенсис; какви са тънкостите при запарването на различните отвари, за да се извлекат максималните ползи от тях; къде се крие силата на насипния чай; как чаша чай може да промени вашето ежедневие – да ви успокои или да ви зареди с енергия; какво е влиянието на чаша чай върху човешкия организъм според Аюрведа.

 

Заповядайте на 30 март от 14:30 ч. в Билкопродавница с чайна ЖивоТворство и си подарете един ароматен и вдъхновяващ следобед!

 

А нашите гости от Veda House обещават да ни направят един специален подарък споделяйки ни как можем да се отървем от вредните навици и да си създадем полезни такива с чаша истински чай ;) и Мантра медитация с група Ятра

 
банер Билкопродавница с чайна ЖивоТворство