Банер Габрово търси

ПОКАНА за участие в тематични дискусии, посветени на осъвременяване образа на Габрово и неговите силни страни

By Desi, 30.05.2019

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ОБЩНОСТ, БИЗНЕСА, НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ СЕКТОР, СЪГРАЖДАНИ,

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

Община Габрово и „Студио Комплект“ имат честта и удоволствието да отправят към Вас покана за участие в поредица дискусионни срещи, посветени на образа на Габрово и неговите силни страни. Основна цел е намирането на конкурентоспособни и съвременни послания, които да бъдат комуникирани към различни публики и които да позиционират града като атрактивно място за живот и посещение.

 

Ще сме благодарни и приветстваме, ако изберете да се включите в някоя от предвидени срещи, както и да поканите Ваши партньори, приятели и познати с отношение към процеса.

 

1. МЕДИИ, ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА, РЕКЛАМА.

Ще се проведе на 3 юни /понеделник/, от 15.00 ч. в Музей „Дом на хумора и сатирата“, Залата на жирафите, ул. Брянска № 68

 

2. ТУРИЗЪМ.

Ще се проведе на 3 юни /понеделник/, от 17.30 ч., в Музей „Дом на хумора и сатирата“, Залата на жирафите, ул. „Брянска“ № 68.

 

3. ИКОНОМИКА, БИЗНЕС, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО.

Ще се проведе на 4 юни /вторник/, от 16.00 ч. в Ритуална зала, Община Габрово

 

4. ГРАДСКА СРЕДА, ОКОЛНА СРЕДА, КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ.

Ще се проведе на 19 юни /сряда/, от 17.30 ч. в Ритуална зала, Община Габрово.

 

5. ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ.

Ще се проведе на 20 юни /четвъртък/, от 15.00 ч. в Художествена галерия „Христо Цокев“, ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ № 10.

 

6. КУЛТУРА, ИЗКУСТВО, ИДЕНТИЧНОСТ.

Ще се проведе на 20 юни /четвъртък/, от 17.30 ч. в Художествена галерия „Христо Цокев“, ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ № 10.

 

Събитията са отворени и габровци и гостите на града могат да се включат с мнение, критика, коментар, идея по проекта ГАБРОВО ТЪРСИ НОВА ИДЕНТИЧНОСТ. Предварително може да се запознаете с него на сайта на община Габрово и този на партньора ни Студио Комплект.

 

Каним Ви и да попълните анкетата за образа на Габрово.

 

Очакваме Ви!

 
Банер Габрово търси