Банер Габрово търси

Какво мислят габровци за образа на своя град? Срещите продължават!

By Desi, 19.06.2019

Какво мислят габровци за образа на своя град?

 

Поредицата от срещи по въпроса продължава с темите:

 

ГРАДСКА СРЕДА, ОКОЛНА СРЕДА, КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

19 юни /сряда/, от 17.30 ч. в Ритуална зала, Община Габрово

 

КУЛТУРА, ИЗКУСТВО, ИДЕНТИЧНОСТ

20 юни /четвъртък/, от 17.30 ч. в Художествена галерия „Христо Цокев“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 10.

 

Досега се срещнахме с представители на местни медии, ПР агенции, туристическия сектор, бизнеса в града, а така също и с ученици от 9 клас на Национална Априловска гимназия.

 

Благодарим на всички, които отделят време и мисли по тези съществени и с голям потенциал за града ни въпроси и процеси.

 

Очакваме ви и в предстоящите теми тази сряда и четвъртък.

 

Позиционирането на Габрово като важен център за бизнес, култура и туризъм е поставено пред предизвикателства и все по-голяма конкуренция. Желанието ни е да се подобри разпознаваемостта и да се повиши популярността на Габрово. Срещите са част от широкообхватно проучване сред заинтересованите страни и целите за конкурентно позициониране на града с конкретни послания и визии.

 

За да изградим максимално адекватна представа за Габрово, паралелно с проведената онлайн анкета, организираме и срещи на живо с представители на различните сектори в Габрово. Тези срещи са отворени за посещение и включване от страна на всеки с интерес да допринесе към процеса или да разбере повече за него.

 

На базата на тези проучвания ще бъдат изградени стратегическите послания за града и визуалното оформление за нов брандинг.

 

Интересуваме се от мнението на хората на Габрово относно продуктите, предприятията, бизнес средата, пазарите, имиджа, институционалното развитие, медиите, децата и възрастното население, природата и градската среда.

 

Следете страницата на Община Габрово и тази на Студио Комплект за повече подробности.