„Айде“ – Stand-up Comedy

  • 14 февруари
  • 18:30 ч.
  • Зала “Възраждане”
Снимка, допускат се лица над 18 години

Aко вече сте гледали Кючуков и Донски на живо, всичко ви е ясно и отдавна сте цъкнали на линка за билетите. А ако случайно не сте били на тяхно шоу досега, само можем да ви завиждаме, че ще имате възможността да преживеете за пръв път тия двамата, и то точно на сцената на Зала “Възраждане”.

Георги Кючуков е един от най-разпознаваемите стендъп комедианти в България. Неговият хумор е толкова близък до балканското в нас, че всеки който се докосне до него, успява да се постави в обувките му. Той звучи като душата на Вашата собствена компания, вниква дълбоко във всяка една сфера на живота, а това го превръща в истински майстор на нашата народопсихология и комедия. Кючуков е и първият носител на наградата Golden Mic Awards в изданието му през 2021.

Димитър Донски е една от интернет сензациите, които взривиха социалните мрежи. Започва своята кариера на стендъп комедиант в щата Илинойс, САЩ, а след завръщането си тук в България, е донесъл всичко, което познавам и обичаме в стендъпа отвън океана. Той е дързък, провокативен, с остър език и силно изразено мнение, както и гениален в своите импровизации. Има изключително сценично поведение и знае как да задържа вниманието на своята публика, дори и това да значи да излезе от релсите на шоуто. През 2022 професионалната сцена му връчи Наградата на гилдията за най-добър комедиант по време на форума Golden Mic Awards.

Снимка, плакат на спектакъл Айде - Stand-up Comedy