„Лято в Хумора“

15.07.2024 08:00 - 20.07.2024 17:00 Музей на хумора и сатирата

Открийте забавното лице на изкуството и културата в нашата уникална целодневна детска програма!

Лятната ваканция е време за игри и забавления, но в Музей на хумор аи сатирата е и време за научаване на нови неща по един забавен и интересен начин. Тази година основният фокус на програмата е образът на котката в изкуството. Децата ще се потопят в света на изкуството, като проследят изобразяването на този пухкав домашен любимец и символ на Габрово (без опашка, разбира се) от каменната ера до наши дни.

Участниците ще имат възможността да придобият нови знания и да упражнят своите умения с разнообразни техники и похвати. Програмата включва кратки лекции и практически задачи по история на изкуството, водени от Боряна Дянкова. Тя е родена в Габрово и има дългогодишен опит като графичен дизайнер. През последните години насочва енергията си към работа с деца и преподава в Национално училище за приложни изкуства „Проф. Венко Колев“ – Троян. Тя завършва специалност „Сравнително изкуствознание“ в Нов български университет и непрекъснато развива своите умения.

Програмата е предназначена за деца между 7 и 11 години. Организаторите са подготвили невероятни преживявания, изпълнени с любопитни творчески ателиета и игри, които целят придобиването на нови умения и познания.

Период, цени и записване:

  • Периоди на провеждане: 15-20 юли и 22-26 юли
  • Работно време: от 08:00-09:00 до 17:00 всеки ден
  • Цена за участие: 120 лв. за пет дни или 24 лв. на ден.
  • Отстъпка: Второ дете в семейството ползва 20% отстъпка.
  • Група: Максимум 10 деца, минималният брой за провеждане на програмата е 6 деца.
  • Срок за заплащане: Таксата за участие се заплаща до два дни след записването на касата на музея.
  • Храна: Осигуряваме филтрирана вода и плодове, а родителите подготвят храна за своите деца съобразно индивидуалните им вкусове.

Записване от 1 юли по имейл на events@humorhouse.bg или по телефон на 0894937728.

Екипът на Музея има дългогодишен и богат опит в осъществяването на образователни програми за деца. В нашата дейност следваме специална мисия – чрез хумора вдъхновяваме и насърчаваме децата да изпитват радост, да мислят критично, да се изразяват свободно и да изграждат общност.

Очаква ви едно незабравимо лято, изпълнено със смях, творчество и нови приятелства!

плакат Лято в Хумора