Reconnection

20.06.2024 20:30 - 20.06.2024 Дом на културата

Потопете се в неповторим музикален спектакъл, който събира най-красивото от културата на Белгия и България. На сцената ще имате възможност да се насладите на световноизвестния белгийски пианист и композитор Даниел Верстапен, който ще представи уникална колаборация с мистичния глас на Нина Николина и любимия на всички Любо Киров. Вълшебната атмосфера ще бъде допълнена от „Магическите гласове“, Калин Вельов на перкусии и Дамян Йорданов с неговия майсторски кавал. Техните изпълнения ще превърнат музиката в истинска магия и ще предложат зрелищно изживяване за публиката.

Този концерт е част от световното турне Reconnection на пианиста Даниел Верстапен, което обикаля най-престижните концертни зали по света, включително Сидни Опера, Карнеги Хол в Ню Йорк, Харпа в Исландия, Рудолфинум в Прага и много други. Даниел Верстапен е известен със способността си да свързва поколения и култури, създавайки уникални преживявания и придавайки на класическата музика нов облик, който вдъхновява и докосва всеки човек.

Присъединете се към нас за тази незабравима вечер и станете част от музикалното приключение, което съчетава традиции и иновации, за да създаде мост между културите на Белгия и България.

Билети 1; Билети 2

плакат Reconnection Четвъртък, 20 Юни, ДОМ НА КУЛТУРАТА “Емануил Манолов“ в гр. Габрово ще бъде превърнат в Храм на културата